OBAVEŠTENJA!

Obaveštenja namenjena za kandidate...

obaveštenje postavio: Sasa

Izmenama i dopunama ZOBS-a ( zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima ) od 03.04.2019. godine poćinje primena određenog broja članova zakona koji se odnose na kandidate sa probnom vozačkom dozvolom i to: 1 Za kandidate koji vozački ispit polože posle 03.04.2019. godine probna vozačka dozvola traje dve godine, a za kandidate koji imaju 17 i 18 godina do dvadeset prve godine starosti. 2. U periodu od 23h do 06h zabranjeno je upravljanje motornim vozilom. 3. vozači sa probnom vozačkom dozvolom mogu upravljati motornim vozilom koje poseduje motor čija snaga prelazi 80 kw samo u prisustvu člana porodice koji iposeduje važeću vozačku dozvolu u trajanju od najmanje godinu dana unazad. 4. Probna vozačka dozvola se izdaje i kandidatima koji polože za A1, A2 i A kategoriju a kojima je to prva kategorija koju imaju. Pozivamo Vas da iskoristite vreme koje je preostalo do 03.04.2019.godine i upišete se u auto školu "Saša" i ina taj način iskoristite mogućnost da položite vozački po starim pravilima.

obaveštenje postavio: Sasa

Obuku za B kategoriju možete platiti na 6 mesečnih rata i to gotovinskim plaćanjem u prostorijama auto škole, čekovima građana, preko žiro računa i bankovnim karticama..Sredstva obezbeđenja nisu obavezna. Obuku za A2, A2 i A kategoriju možete platiti na 3 mesečne rate. Ako istovremeno upišete 2 kategorije dobićete dodatni popust a plaćanje možete ostvariti na 8 mesečnih rata.

obaveštenje postavio: Sasa

AutoSkole.cu.rs

obaveštenje postavio: Sasa

Lekarsko uverenje za kandidate A i B kategorije 2000 dinara. Lekarsko uverenje za vozače profesionalce 3500 dinara sa prevozom. Lekarsko uverenje za vozače koji imaju preko 65 godina starosti i produžavaju vozačku dozvolu 3500 dinara sa prevozom.

obaveštenje postavio: Marija

Sajt je počeo sa radom.